All Inclusive Майски празници 2014 в Кушадасъ, Турция, хотел 5*! Транспорт с комфортен автобус, 5 нощувки в хотел по избор!

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от kolektivni.bg
342лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Местоположение: Кушадасъ

 All Inclusive Майски празници 2014 в Кушадасъ, Турция - автобусна програма с 5 нощувки 7 дни и потегляне от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Харманли

Офертата е валидна до: 07 май 2014

Майски празници 2014 в Кушадасъ, Турция - автобусна програма с 5 нощувки 7 дни ALl Inclusive

Дата на отпътуване: 30.04.2014г.  Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Харманли 

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

  • Транспорт София - Кушадасъ - София с комфортен туристически автобус;
  • 5 нощувки в Кушадасъ на съответната база; All Inclusive – всичко включено;
  • Панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров;
  • Медицинска застраховка с Асистънс и покритие 10 000 евро за лица до 65г.(лица над 65г. доплащат за допълнителна мед. застраховка);
  • Пътни, фериботни и магистрални такси;
  • Представитеl по-време на пътуването и престоя от страна на туроператора; 

Хотел Sentinus 4*          

DBL- Двойна стая    684.00 лв   

SNGL - Единична стая  342.00 лв            

DBL + EXB - Двойна стая +допълнително легло 967. 00 лв 

Хотел Batihan Beach Resort & Spa 4* Land View room                

DBL - Двойна стая    778.00лв   

SNGL - Единична стая  511.00 лв           

DBL + EXB - Двойна стая + допълнително легло  1097.00 лв 

Хотел Palm Wigns Beach Resort 5*        

DBL - Двойна стая    770.00 лв   

SNGL - Единична стая  499.00 лв            

DBL + EXB - Двойна стая +допълнително легло  1089.00 лв          

Хотел Onyria Claros Beach Resort 5* Main Building room           

DBL - Двойна стая    866.00лв   

SNGL - Единична стая  754.00 лв           

DBL + EXB - Двойна стая + допълнително легло  1235.00 лв 

Хотел Euphoria Aegean Resort & Spa 5* Land View room          

 DBL - Двойна стая    910.00лв  

SNGL - Единична стая  491.00 лв           

DBL + EXB - Двойна стая + допълнително легло  1337.00 лв 

Хотел Ephesia Holiday Beach Club HV1                

DBL - Двойна стая   740.00 лв  

SNGL - Единична стая  512.00лв            

DBL + EXB - Двойна стая +допълнително легло  1088.00 лв               

Хотел Fantasia de Luxe 5* Standart room          

DBL - Двойна стая    830.00лв   

SNGL - Единична стая  540.00 лв             

DBL + EXB - Двойна стая + допълнително легло  1160.00 лв               

 Програма:

Ден 1 30.04.2014г.

Отпътуване в 16.00 ч. от София автогара Сердика (бивш Трафик Маркет), 17.45ч. от Пловдив ОМВ бензиностанция до хотел “Санкт Петербург”, Хасково, Харманли. Отпътуване към ГККП "Капитан Андреево" и преминаване през границата. Нощен преход. Рано сутринта преминаване на протока Дарданели. Преминаване през Чанаккале.

Ден 2 01.05.2014г.

Преди обед пристигане в Кушадасъ. Панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

Ден 3 02.05.2014г.

Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии по желание. Екскурзия до Ефес- най-големия запазен античен град от древността, къщата на Дева Мария, храмът на Артемида - едно от седемте чудеса на света, посещение на кожена фабрика (екскурзията е по-желание срещу допълнително заплащане). Свободно време. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

Ден 4 03.05.2014г.

Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии по желание.Екскурзия до природния феномен Памуккале и древния град Хеарополис. (срещу допълнително заплащане). Вечеря на шведска маса. Нощувка.

Ден 5 04.05.2014г.

Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии по желание.По-желание посещение на Аквапарк, разходка с яхта. Нощувка.

Ден 6 05.05.2014г.

Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии по желание.По-желание посещение на Аквапарк, разходка с яхта. Нощувка.

Ден 7 06.05.2014г.

Закуска. Свободно време. Отпътуване за България, по-желание групата разглеждане на гр. Измир. Рано сутринта на другия ден пристигане в София.  

Кушадасъ е обичана туристическа дестинация за жители от цяла Европа, но най-вече от северните части на континента. Топлият климат, многобройни атракции, красиви плажове и несравнимото усещане за ориент могат да направят този малък егейски град истински рай за туристите. Някои от чужденците са впечатлени от местната екзотика и непринуденост до толкова, че се възползват от атрактивните предложения на пазара за недвижими имоти и остават тук през цялата година.

Географско положение. Кушадасъ се намира на западното крайбрежие на Турция. Разположен е в централната част на обширен залив на 37° северна географска ширина и 27° източна дължина. Това е един от най-известните турски курорти и най-популярното място за почивка на турското егейско крайбрежие. Намира се на по-малко от час път южно от четири милионния Измир и неговото международно летище. На около 18 километра от Кушадасъ се намира гръцкият остров Самос. Той се вижда доста добре, особено в ясно време.

Климат на Кушадасъ. Кушадасъ попада в субртопичния климатичен пояс. Зимата е кратка, мека и влажна. От началото на декември до края на февруари температурите са подобни на тези в останалата част от Средиземноморието – между 10 и 15°C. Пролетта започва рано. Още в началото на март термометрите вече показват над 15°C, а през април вече и над 20°C. Лятото е дълго, горещо и сухо. Продължава приблизително от средата на април до края на октомври. Температурите в този период са между 22 и 32°C, като най-горещо е през втората половина на юли и първата половина на август. Валежите са оскъдни. От юли до септември вероятността да завали е незначителна. Най-дъждовните месеци в годината са съответно декември и януари. През зимата е възможно да се формира тънка и нетрайна снежна покривка, но това все пак се случва изключително рядко.

Природа. Природата в околностите на Кушадасъ е типична за субтропиците. Виреят главно средиземноморски видове – цитрусови дървета, маслини, иглолистни видове и различни видове палми. На места растителността е по-рядка и има открити тревни пространства, на които виреят само храсти. Бреговата линия в околностите на града е разчленена. Има множество малки заливчета и полуостровчета. Релефът около Кушадасъ е доста живописен. Редуват се равнини и планини, пясъчни плажове и скалисти брегове. В близост до курорта се намира планинският полуостров Дилек. Голяма част от него е покрита с гора, а тук-там има спокойни малки плажчета, на които човек може да намери усамотение. Заради красотата си голяма част от полуострова е обявена за национален парк.

Население на Кушадасъ. Населението на Кушадасъи неговите околности е приблизително 65 000 души. През лятото малкият и спокоен туристически град обаче става много по-голям не само заради стотиците хиляди хилядите туристи, които пристигат тук, но също и поради стичащият се поток от хора, които търсят работа в туристическата индустрия. Като цяло населението на Кушадасъ винаги е било еднородно. Оказва се обаче, че през последните години все повече се увеличава броят на чужденците, които се остановяват тук за постоянно. Тенденцията да се купуват имоти по Средиземноморието не е подминала и Турция. Тук цените все още не са високи, а природата и топлият климат са подмамващи. И тук както е по останалите части на Средиземно море интересът е основно от страна на жители на северните страни - англичани, германци и руснаци.

Пазаруването. Като цяло цените в Кушадасъ са доста приемливи и дори ниски за западните туристи. Това се отнася както за заведенията, така и за магазините. В големите супермаркети обслужването е подобно на това в Европа, но ако попаднете на някой от местните пазари трябва да сте готови да се пазарите, защото тук това е част от нормалното ежедневие. Най-често търговците постепенно отбиват от цената докато не се споразумеете за цена, която удовлетворява и двама ви. Ако се съгласите веднага на предложената цена може да се приеме дори за неуважение от ваша страна. По шарените сергии има купища сувенири и ако не заложите на здравия разум има опасност да пропилеете всичко, което имате в джоба си. Най-разнообразни са различните сувенири със сини очички, които според местните вярвания пазят от уроки. Важно е да се знае, че в Кушадасъ на практика навсякъде може да плащате в евро, въпреки че местната валута е турска лира, а Турция дори още не е член на Европейския съюз.

Какви дрехи да си подготвим за туризъм в Кушадасъ? От април до октомври летните дрехи са единственото подходящо облекло. Все пак за април бихте могли да си вземете и лека връхна дреха, тъй като нощните температури са все още по-ниски, а времето е все още нестабилно, макар че някои дни са доста горещи. През ноември и март бъдете готови за по-променливо, но все още меко време. Не много дебело пролетно яке ще ви свърши идеална работа. През декември, януари и февруари непременно си носете зимно яке, макар че има някои дни, които са много приятни, слънчеви и топли и позволяват да се разходите без топла връхна дреха.

 Майски празници 2014 в Кушадасъ, Турция - автобусна програма с 5 нощувки 7 дни

Дата на отпътуване: 30.04.2014г.  Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Харманли    

Посочените цени са за ранни записвания и са валидни за резервации и депозит от 30% до 31.01.2014г. и доплащане до 31.03.2014г.  

Офертата е валидна до: 07 Май 2014

Заплаща се капаро 20 лв. в сайта www.Kolektivni.bg Останалата част от сумата се доплаща в агенция Караджъ турс или по банков път.

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:  

Медицинска застраховка за лица над 65г. възраст;

Екскурзии по желание организирани на място и входни такси на обектите;

Разходи от личен характер;  

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати;

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи.

  Намаление може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате 3 дни в които да заплатите ващите заявени ваучери.

Вижте още подобни предложения

Нова година в Кушадасъ! 3 или 4 нощувки на база All Inclusive в Sea Light Resort Hotel 5* + Безплатно за дете до 13 години, от Глобус Холидейс
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Нова година в Кушадасъ! 3 или 4 нощувки на база All Inclusive в Sea Light Resort Hotel 5* + Безплатно за дете до 13 години, от Глобус Холидейс

+ all inclusive

оферта от rio.bg

329лв
ТОП цена
Нова година в Кушадасъ! 3 или 4 нощувки на база All Inclusive с празнична вечеря в Sealight Resort*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Нова година в Кушадасъ! 3 или 4 нощувки на база All Inclusive с празнична вечеря в Sealight Resort*****

Дата: 06.11 - 18.12 + all inclusive

оферта от grabo.bg

329лв
ТОП цена
 Нова година в Кушадасъ, Турция! 4 нощувки на човек на база All Inclusive + Новогодишна гала вечеря + СПА в хотел Sea Light Resort*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Нова година в Кушадасъ, Турция! 4 нощувки на човек на база All Inclusive + Новогодишна гала вечеря + СПА в хотел Sea Light Resort*****

Дата: 28.12 - 03.01 + all inclusive

оферта от grupovo.bg

340лв
ТОП цена
Ранни записвания за лятна почивка през 2020г в Кушадасъ! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Ladonia Adakule*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за лятна почивка през 2020г в Кушадасъ! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Ladonia Adakule*****

Дата: 02.11 - 26.08 + all inclusive

оферта от grabo.bg

330лв
ТОП цена
За Нова година в Кушадасъ! 4 нощувки на база All Inclusive с празнична вечеря в Хотел Sealight Resort*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

За Нова година в Кушадасъ! 4 нощувки на база All Inclusive с празнична вечеря в Хотел Sealight Resort*****

Дата: 28.11 - 20.12 + all inclusive

оферта от grabo.bg

335лв
ТОП цена
специално предложение
 Нова година в Кушадасъ, Турция! 4 нощувки на човек на база All Inclusive +  празнична вечеря от хотел Amara Sea Light 5*
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Нова година в Кушадасъ, Турция! 4 нощувки на човек на база All Inclusive + празнична вечеря от хотел Amara Sea Light 5*

Дата: 28.12 - 03.01 + all inclusive

оферта от grupovo.bg

390лв
ТОП цена
 Нова година в Кушадасъ, Турция! 4 нощувки на човек на база All Inclusive + празнична вечеря в хотел Korumar Deluxe 5*
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Нова година в Кушадасъ, Турция! 4 нощувки на човек на база All Inclusive + празнична вечеря в хотел Korumar Deluxe 5*

Дата: 28.12 - 03.01 + all inclusive

оферта от grupovo.bg

330лв
ТОП цена
Ранни записвания за лято 2020 в хотел Grand Belish 5*, Кушадасъ, с Глобус Холидейс! 5 или 7 нощувки на база All Inclusive, възможност за транспорт
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за лято 2020 в хотел Grand Belish 5*, Кушадасъ, с Глобус Холидейс! 5 или 7 нощувки на база All Inclusive, възможност за транспорт

+ all inclusive

оферта от deals.bg

315лв
ТОП цена
Почивка в Кушадасъ през 2020г! 5 нощувки на база All Inclusive в Хотел Sea Pearl****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Почивка в Кушадасъ през 2020г! 5 нощувки на база All Inclusive в Хотел Sea Pearl****

Дата: 01.11 - 07.09 + all inclusive

оферта от grabo.bg

250лв
ТОП цена
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел Ladonia Hotels Adakule*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел Ladonia Hotels Adakule*****

Дата: 29.10 - 07.09 + all inclusive

оферта от grabo.bg

248лв
ТОП цена
 Ранни записвания за Море 2020 в Турция!  7 нощувки на база Аll Inclusive в хотел Grand Blue Sky от ТА Далла Турс
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за Море 2020 в Турция! 7 нощувки на база Аll Inclusive в хотел Grand Blue Sky от ТА Далла Турс

Дата: 02.05 - 20.06 + полупансион

оферта от grupovo.bg

369лв
ТОП цена
5-дневен All Inclusive круиз до Санторини, Микoнос, Родос, Патмос, Крит и Кушадасъ, от Океан Травел
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

5-дневен All Inclusive круиз до Санторини, Микoнос, Родос, Патмос, Крит и Кушадасъ, от Океан Травел

+ all inclusive

оферта от rio.bg

1132лв
ТОП цена
Почивка в Кушадасъ през 2020г! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Sea Pearl****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Почивка в Кушадасъ през 2020г! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Sea Pearl****

Дата: 06.10 - 29.05 + all inclusive

оферта от grabo.bg

357лв
ТОП цена
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база 24 часа All Inclusive+ в Ladonia Hotels Adakule 5*
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база 24 часа All Inclusive+ в Ladonia Hotels Adakule 5*

Дата: 11.10 - 13.05 + all inclusive

оферта от grabo.bg

355лв
ТОП цена
Ранни записвания за луксозна почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Kustur Club Holiday Village*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за луксозна почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Kustur Club Holiday Village*****

Дата: 16.10 - 20.05 + all inclusive

оферта от grabo.bg

420лв
ТОП цена
Ранно или късно лято в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Ephesia Holiday Beach 5*
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранно или късно лято в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Ephesia Holiday Beach 5*

Дата: 18.10 - 12.08 + all inclusive

оферта от grabo.bg

399лв
ТОП цена
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Faustina Resort & SPA****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Faustina Resort & SPA****

Дата: 24.10 - 27.05 + all inclusive

оферта от grabo.bg

359лв
ТОП цена
През 2020г в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Grand Blue Sky Hotel****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

През 2020г в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Grand Blue Sky Hotel****

Дата: 25.10 - 30.04 + all inclusive

оферта от grabo.bg

435лв
ТОП цена
Почивка в Кушадасъ през Май! 4 нощувки на база All Inclusive+ в хотел Richmond Ephesus Resort*****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Почивка в Кушадасъ през Май! 4 нощувки на база All Inclusive+ в хотел Richmond Ephesus Resort*****

Дата: 29.10 - 01.04 + all inclusive

оферта от grabo.bg

259лв
ТОП цена
Майска почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Ephesia Hotel****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Майска почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Ephesia Hotel****

Дата: 29.10 - 09.04 + all inclusive

оферта от grabo.bg

370лв
ТОП цена
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Pigale Family Club***
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Pigale Family Club***

Дата: 30.10 - 29.05 + all inclusive

оферта от grabo.bg

398лв
ТОП цена
Ранни записвания за летен релакс в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Sea Pearl****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за летен релакс в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Sea Pearl****

Дата: 01.11 - 21.08 + all inclusive

оферта от grabo.bg

590лв
ТОП цена
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Grand Blue Sky****
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Grand Blue Sky****

Дата: 05.11 - 10.09 + all inclusive

оферта от grabo.bg

430лв
ТОП цена