Еднодневна екскурзия до Белоградчишките скали, пещерата Магурата и крепостта Калето с транспорт и екскурзовод от туроператор Поход

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от deals.bg
27лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Местоположение: Белоградчик

Програма на пътуването:
Отпътуване в 07:00ч от София стадион Васил Левски, по маршрут София - Белоградчик. Пристигане на крепостта - една от най-добре запазените крепости в България. Разходка из двете уникално съчетани забележителности - древната и естествената крепост на природния феномен Белоградчишки скали, достойни да бъдат едно от новите седем чудеса на света с причудливите си и изящни форми, красота и внушителни размери и привлекли погледа на геолози, изследователи и туристи от цял свят.Връщане в центъра на града Белоградчик. Свободно време за обяд и почивка.Отпътуване за една от най-големите, красиви и интересни пещери в България Магурата. Известна е с добре запазените скални изображения от живота на първобитните хора, фантастични подземни образувания и естественото шампанизиране на вино в една от залите. Възможност за закупуване на различни сортове сухо, полусухо и естествено пенливо вино от Винарска изба Магурата. След близо едночасова разходка из подземния свят, ви очаква приказната гледка на Рабишкото езеро - най-голямото вътрешно безотточно такова в страната. Привлекателно място за лов и риболов. Отпътуване в около 17:00ч .Пристигане в София вечерта.
Входни такси на посещаваните обекти:
Крепост “Калето”, Белоградчишки скалиГраждани /българи и чужденци/ - 6 лв.Семеен билет (родители с деца до 18 год.) - 12.00 лв.Ученици, студенти и пенсионери - 4 лв.За групи от 10 и над 10 лица:Ученици, студенти, пенсионери – 3.00 лв. с ДДСГраждани /българи и чужденци/ – 5.00 лв. с ДДСВходни такси : ПЕЩЕРА “МАГУРАТА”:/в сила от 01.01.2017 г./ученици, студенти, пенсионери след доказване със съответен документ – 8.00 лв с ДДС;граждани /българи и чужденци/ – 10.00 лв с ДДС;семеен билет /родители с деца до 18 години/ – 20,00 лв с ДДС.За групи от 10 и над 10 лица при представен от ръководителя на групата, на касиера на касата на обекта, официален поименен списък с подпис и печат на институцията:ученици, студенти, пенсионери след доказване със съответен документ – 7.00 лв с ДДС;граждани /българи и чужденци/ – 9.00 лв с ДДС.При сключен договор с туроператорски фирми за посещение на групи /над 18 години/ – 9.00 лв с ДДС.Първо влизане за деня – 10.00 часа. Последно влизане за деня – 16.00 часа.
*****
Туроператор ЕТ  „СВЕТЛА МЛАДЕНОВА – ПОХОД” с Удостоверение за регистрация РКК-01-6050 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания „Групама Застраховане“ ЕАД. Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 7500180000272.
*****
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Забележителности в близост до Белоградчик

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт от София; Посещение на Белоградчишката крепост; Посещение на пещера Магурата; Програмата се провежда с лицензиран екскурзовод. ДОПЛАЩАНИЯ: Входни такси на посещаваните обекти.

Вижте още подобни предложения

За 1 ден до Белоградчик, пещерата Магура и Рабишкото езеро 28.50 лв.
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

За 1 ден до Белоградчик, пещерата Магура и Рабишкото езеро 28.50 лв.


оферта от promograd.bg

28.50лв
36.00лв-21%
Еднодневна екскурзия през пролетта до Белоградчик, пещерата Магурата и Рабишкото езеро! Транспорт и екскурзовод от Глобул Турс
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Еднодневна екскурзия през пролетта до Белоградчик, пещерата Магурата и Рабишкото езеро! Транспорт и екскурзовод от Глобул Турс


оферта от deals.bg

28.50лв
ТОП цена
специално предложение