Ексурзия по Йонийското крайбрежие, от Лефкада до Корфу, Превеза, Парга, възможност за круиз около 7 Йонийски острова! 5 дни, 4 нощувки, закуски, 2 вечери и транспорт от Рикотур

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от deals.bg
474лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Местоположение: Превеза

МАРШРУТ: СОФИЯ – ВЕРИЯ – ЙОАНИНАПРЕВЕЗАПАРГАИГУМЕНИЦА – КОРФУ – ИГУМЕНИЦА - ВЕРИЯ – СОФИЯ 
 
1 ден – Отпътуване от  гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 05:00 ч., Дупница в 06:30 ч., Благоевград в 07:00 ч. и Сандански в 08:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Кулата и Промахон. Пристигане в Превеза следобед. Регион Прeвeзa οбxвaщa цялaтa брeгoвa ивица на Йонийско море οт Пaргa дo Прeвeзa, кοeтo e с дължина окoлο 50 км и имa дълги и пoчти нeпοceщaвaни плaжoвe. Kyрoртитe тук ca мaлκи, тиxи и мнοгo пοдхoдящи зa рeлaкcирaщa почивка. Настаняване в хотел „Preveza City Comfort“ 3*. Хотелът е разположен в сърцето на Превеза, точно до историческия център на града и търговския район. Ако искате веднага да се потопите в топлите сини води на Йонийско море, красивият плаж „Kyani Akti“ се намира на пешеходно разстояние от хотела. Свободно време за разходка и вечеря в центъра на града. Нощувка.
2 ден– Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до остров Лефкада и круиз с кораб (продължителност 9 часа, с включен обяд на кораба). По време на плаването ще видите и посетите: Порто Кацики или Егремни – най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; остров Итака с възможност за разходка или плаж на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Връщане в хотела вечерта. Свободно време. Нощувка.
3 ден– Закуска. Напускане на хотела и отпътуване в посока Парга. Парга e известен курортен град нa Йонийскοтo κрайбрежие. Иcтoриятa мy датира от 13 век, a старата крепοст, κoято cе извисява на скала над мοрeтo е символ нa града. Заливът на Парга e много красив, с малки οстрoвчета в моретο. Градът e построен амфитетралнο и почти всички сгради cа с гледка κъм моретο. Възможност за посещение на символа на града – крепостта на Парга, построена през 15 век от венецианците, които тогава владеели селището. Свободно време за разходка и обяд в центъра на града, в който изобилства от кафенета, ресторанти и магазини, а малките пешеходни улици се преплитат като в лабиринт. Отправяне в посока Игуменица, откъдето пътуването продължава с ферибот до остров Корфу и пристанищното градче Лефкими. Преминаване през цялата дължина на острова до достигане северната му част и курортното селище Ахарави. Настаняване в хотел „Acharavi Beach” 4*. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.
4 ден– Закуска. Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до двореца „Ахилион”  - лятната резиденция на императрица Сиси, посещение на главния град на острова – Керкира и Сидари. Турът включва пешеходна обиколка на старата градска част на града, по време на която ще разгледате аркадите "Листон", църквата "Св. Спиридон" и кметството. Свободно време за разходка и обяд в Керкира. Следобед, отпътуване за Сидари. Фотопауза при едно от най-красивите и романтични места на острова – Канала на влюбените. Завръщане в хотела. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.
5 ден - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) късно вечерта.
Важно!!!
Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя,Туроператорът удържа следните неустойки:- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по- късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличениетона цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организиранопътуване.Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 Местата  в  автобуса  са  по  реда  на  записване  в  туристическата  агенция
 Рикотур ООД притежава Удостоверение № РК-01-8040
* * *
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 2 нощувки със закуски в хотел „Preveza City Comfort“ 3*, Превеза https://www.prevezacity.gr/; 2 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел „Acharavi Beach” 4*, о-в Корфу https://www.acharavibeach.com/; Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз; Гранични и магистрални такси; Фериботни билети Игуменица – Лефкими – Игуменица; Водач по време на пътуването; Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 5 000 евро; Туристическа такса; Виж повече на "Прочети още". ДОПЛАЩАНИЯ: Доплащане за единична стая - 165.00 лв; Цена за дете от 0 до 11,99 г., настанено с двама възрастни - 424.00 лв; Целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа и с включен обяд на кораба) до островите Кефалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури – 40 евро; Целодневна екскурзия до столицата Керкира, двореца "Ахилион" (без включена входна такса за двореца "Ахилион" - 6 евро на турист) и Сидари - 20 евро за възрастен и 10 евро за дете до 11.99 г.; Застраховка „отмяна на пътуване“. *Забележки: Лица до 4 г. и от 65 до 74 г. имат доплащане за медицинска застраховка в размер на 6 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 85 г. имат доплащане от 12 лв. на човек за целия период на пътуването; Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 20 записани туристи. Заплащането им става в евро, на водача на групата по време на пътуването!

Вижте още подобни предложения

Thassos Grand Resort - о. Тасос
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Thassos Grand Resort - о. Тасос


оферта от beetravel.bg

104лв
122.00лв-15%
Porfi beach - Ситония, Халкидики
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Porfi beach - Ситония, Халкидики


оферта от beetravel.bg

0лв
ТОП цена
Tosca Beach- Кавала
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Tosca Beach- Кавала


оферта от beetravel.bg

102лв
146.00лв-30%
Regina Mare - Олимпийска ривиера, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Regina Mare - Олимпийска ривиера, Гърция


оферта от beetravel.bg

42лв
50.00лв-16%
специално предложение
Ntinas Filoxenia - о. Тасос, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Ntinas Filoxenia - о. Тасос, Гърция


оферта от beetravel.bg

77лв
91.00лв-15%
Alexander Beach - Александруполис
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Alexander Beach - Александруполис


оферта от beetravel.bg

113лв
ТОП цена
Grecotel Astir Egnatia - Александруполис
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Grecotel Astir Egnatia - Александруполис


оферта от beetravel.bg

147лв
ТОП цена
Ramada Plaza Thraki - Александруполис
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Ramada Plaza Thraki - Александруполис


оферта от beetravel.bg

307лв
ТОП цена
Philoxenia hotel - Ситония, Халкидики
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Philoxenia hotel - Ситония, Халкидики


оферта от beetravel.bg

58лв
72.00лв-19%
Village Mare - Ситония, Халкидики
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Village Mare - Ситония, Халкидики


оферта от beetravel.bg

107лв
119.00лв-10%
Aristoteles Holiday Resort & SPA - Урануполи, Халкидики
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Aristoteles Holiday Resort & SPA - Урануполи, Халкидики


оферта от beetravel.bg

85лв
100.00лв-15%
Cronwell Rahoni Park - Касандра, Халкидики
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Cronwell Rahoni Park - Касандра, Халкидики


оферта от beetravel.bg

166лв
ТОП цена
Lesse - Касандра, Халкидики
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Lesse - Касандра, Халкидики


оферта от beetravel.bg

63лв
79.00лв-20%
Cronwell Platamon Resort - Олимпийска ривиера, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Cronwell Platamon Resort - Олимпийска ривиера, Гърция


оферта от beetravel.bg

153лв
ТОП цена
Olympian Bay Holiday Club - Олимпийска ривиера, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Olympian Bay Holiday Club - Олимпийска ривиера, Гърция


оферта от beetravel.bg

87лв
109.00лв-20%
Poseidon Palace - Олимпийска ривиера, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Poseidon Palace - Олимпийска ривиера, Гърция


оферта от beetravel.bg

104лв
122.00лв-15%
Alexandra Beach Thassos Spa Resort - о. Тасос, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Alexandra Beach Thassos Spa Resort - о. Тасос, Гърция


оферта от beetravel.bg

78лв
92.00лв-15%
Ilio Mare Hotel - о. Тасос, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Ilio Mare Hotel - о. Тасос, Гърция


оферта от beetravel.bg

69лв
81.00лв-15%
 На първа линия в Grecotel Astir 5*, Александруполис, Гърция! 3+ нощувки на човек със закуски и вечери! Дете до 12г. БЕЗПЛАТНО!
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

На първа линия в Grecotel Astir 5*, Александруполис, Гърция! 3+ нощувки на човек със закуски и вечери! Дете до 12г. БЕЗПЛАТНО!

Дата: 01.05 - 30.09 + полупансион

оферта от grupovo.bg

397.50лв
ТОП цена
 На първа линия на Олимписка Ривиера! Нощувка със закуска и вечеря на човек + басейн в Kochili Hotel and Bungalows, Коринос, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

На първа линия на Олимписка Ривиера! Нощувка със закуска и вечеря на човек + басейн в Kochili Hotel and Bungalows, Коринос, Гърция

Дата: 04.05 - 30.09 + полупансион

оферта от grupovo.bg

65.50лв
ТОП цена
 На първа линия в Тасос! 2+ нощувки на база All Inclusive на човек + басейн в хотел Rachoni Bay Resort***, Гърция
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

На първа линия в Тасос! 2+ нощувки на база All Inclusive на човек + басейн в хотел Rachoni Bay Resort***, Гърция

Дата: 07.05 - 19.09 + all inclusive

оферта от grupovo.bg

197лв
ТОП цена
 На първа линия в Hotel Lesse****, Ханиоти, Гърция! 3+ нощувки на човек със закуски и вечери + басейни. ДВЕ деца до 7г. БЕЗПЛАТНО!
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

На първа линия в Hotel Lesse****, Ханиоти, Гърция! 3+ нощувки на човек със закуски и вечери + басейни. ДВЕ деца до 7г. БЕЗПЛАТНО!

Дата: 07.05 - 25.09 + полупансион

оферта от grupovo.bg

253.50лв
ТОП цена
 Ultra All Inclusive на ПЪРВА ЛИНИЯ в Poseidon Palace Hotel****, Лептокария, Гърция! 3+ нощувки на човек + 2 басейна и детски аквапарк. ДЕТЕ до 13г. БЕЗПЛАТНО!
виж офертата
добави в любими
повече за офертата
виж офертата

Ultra All Inclusive на ПЪРВА ЛИНИЯ в Poseidon Palace Hotel****, Лептокария, Гърция! 3+ нощувки на човек + 2 басейна и детски аквапарк. ДЕТЕ до 13г. БЕЗПЛАТНО!

Дата: 30.04 - 23.09 + all inclusive

оферта от grupovo.bg

409.50лв
ТОП цена