Карнавалът в Риека 2015 - душата и сърцето на Хърватска! Транспорт + 2 нощувки със закуски + тур. програма в Загреб и Риека + екскурзовод!

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от kiwi.bg
199лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Местоположение: Загреб

Цената включва: ·         транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания ·         2 нощувки със закуски в хотел 2* в района на Опатия ·         туристическа програма в Опатия ·         посещение и туристическа програма в Риека ·         туристическа програма в Загреб ·         екскурзоводско обслужване по маршрута Цената не включва: ·         доплащане за единична стая - 60 лв. ·         Медицинска застраховка за лица до 65 г. с покритие 2000 евро на ЗК Уника – 4 лв; от 65 г. до 70 г. – 5 лв; от 71 г. до 75 г. – 6 лв; от 76 г. до 79 г. – 9 лв. Лица над 79 г. не се застраховат! /задължително се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора/ Забележка: ·         Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при промяната им. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването. ·         При посещение на обектите по програмата, Туроператорът не носи отговорност за неизискани от клиента професионални, възрастови и други индивидуални отстъпки. Потребителите трябва да предоставят в обекта съответния документ , удостоверяващ отстъпката / студентска книжка, ученическа карта, журналистическа карта и други / ·         Цената на екскурзията не включва застраховка "Отмяна на пътуване". При направена такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията. Необходими документи: ·         Лична карта или задграничен паспорт с 6-месечна валидност към датата на заминаване; ·         За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима лична карта или задграничен паспорт и нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/; ·         За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/. 
- Всеки може да закупи неограничен брой талони, както за себе си така и за подарък. - Дата на отпътуване: 14.02.15 – 16.02.15 Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста. Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди началната дата. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти. Агенцията,  не  гарантира  комбинации  за  настаняване  в  двойни  стаи . Допълнителните  екскурзии  се  осъществяват  при  минимум  20 човека  . Туристите имат възможност да сключат допълнителна застраховка за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя. "ГЛОБУС ТУР"ООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “INTERAMERICAN” със седалище гр. София и адрес на управление бул. “Ал. Стамболийски” 55 ет. 7, застрахователна полица № 000627276/00 с валидност на действие от 00:00часа на 01.01.2013г. до 24:00 часа на 31.12.2013г. с лимит на отговорност 25 000лв. - След изтичане на офертата имате още 48 часа, в които можете да заплатите направена поръчка - Kiwi.bg предоставя единствено рекламната си платформа и НЕ е организатор или посредник в прилежащата оферта.

Вижте още подобни предложения

Перлите на Адриатика - Загреб, Плитвички езера, Дубровник, Будва, Котор (4 нощувки, 4 закуски, 3 вечери) за 380 лв.
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Перлите на Адриатика - Загреб, Плитвички езера, Дубровник, Будва, Котор (4 нощувки, 4 закуски, 3 вечери) за 380 лв.


оферта от promograd.bg

380лв
409.00лв-7%
Хърватска приказка през септември! 5 нощувки с 5 закуски и 3 вечери, транспорт, водач, посещение на Загреб, Трогир, Сплит, Плитвички езера, Будва и Котор
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Хърватска приказка през септември! 5 нощувки с 5 закуски и 3 вечери, транспорт, водач, посещение на Загреб, Трогир, Сплит, Плитвички езера, Будва и Котор


оферта от deals.bg

420лв
ТОП цена
специално предложение