Last Minute! Великден и 1 май в Малта! 5 нощувки със закуски в хотел 3*, самолетен билет с летищни такси и водач от ПТМ Интернешънъл България!

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от deals.bg
539лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Местоположение: о-в Малта

Полетна информация:
Зам. 27.04.2019       София – 21.00 ч.                  Малта – 22.00 ч.  W6 4365
Връщ.: 2.05.2019Малта – 22:30 ч.                  София – 1:20 ч.  W6 4366
*Забележка: Разписанието на полетите e в местни времена, часовата разлика между Малта и България е – 1 час. Полетът излита от летище София - Терминал 1. 
ПРОГРАМА:
27.04.19 г. /събота/
Отпътуване от летище София в 21:00ч. с полет на авиокомпания WizzAir. Пристигане в Малта в 22:00 ч. местно време. Посрещане на летището от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел
28.04.19г. /неделя/
Закуска в хотела.
Възможност за допълнителни екскурзии:

Специално за българската група:

Целодневна екскурзия до остров Гозо с екскурзовод на български език (при записани минимум 15 души)
Вземане от хотела, трансфер до ферибота, пътуване с ферибота до Гозо, посещение на залива Дуейра и Вътрешното море, град Виктория с Цитаделата, храмовете Джгантия (входът не е включен в цената), залива Xlendi, ферибот в обратна посока, връщане в хотела.
Цена: Възрастен: 45.00евро          Дете 2-12г.: 28.00евро
или

Синята пещера + селището Marsaxlokk - полудневна /сутрин/ - руски или английски език(гарантирана в сборна група)

Вземане от хотела, трансфер до Wied iz-Zurrieq, посещение на Blue Grotto (цената на лодките не е включена в цената), рибарското селище Marsaxlokk, връщане в хотела.
Цена: Възрастен: 29.00евро          Дете 2-12г.: 12.50 евро
*Цената включва: Транспорт, местен екскурзовод
2.СИЦИЛИЯ – Поцало – в. Етна – Таормина (гарантирана в сборна група)
Възрастен
- €


Дете
4 – 13г - €


Деца под
4г – €
139.00


107.00


11.00
 
Екскурзията е на английски език, при група над 15 души може да е на руски език. Информацията за това се получава предния ден в хотела.
29.04.19 г. /понеделник/
Закуска в хотела.
Възможност за допълнителни екскурзии
Специално за българската група:
1.Полудневна екскурзия до Валета и Трите града (панорамна обиколка) с екскурзовод на български език! (при записани минимум 12 туристи!)
Вземане от хотела, трансфер до Валета, посещение на градините Upper Barracca’s,  ко-катедралата “Св. Йоан Кръстител”, параклиса и музея на Караваджо в катедралата (входните билети в катедралата и музея не са включени в цената!), Двореца на Великия магистър отвън, Оръжейницата на двореца,  връщане в хотела.       
Цена: Възрастен: 29.00 евро          Дете 2-12 г.: 15.00 евро
или

Валета – полудневна – руски или английски език (гарантирана в сборна група)

Вземане от хотела, трансфер до Валета, посещение на градините Upper Barracca’s,  ко-катедралата “Св. Йоан Кръстител”, параклиса и музея на катедралата, Двореца на Великия магистър отвън, документален филм за историята на Малта, - Malta experience, връщане в хотела.                 
Цена:Възрастен: 38.00 евро          Дете 2-12г.: 15.00 евро
30.04.19 г. /вторник/
Закуска в хотела.
Възможност за допълнителни екскурзии

Мдина – целодневна– руски или английски език

Посещават се: Моста, градините Сан Антон, занаятчийския център Таали (Ta Qali),катакомбите St. Paul’s Grotto в Рабат, Мдина.
 Цена:  Възрастен: 50.00 евро          Дете 4 -12г.: 21.50 евро
*Цената включва: Трансфер, местен екскурзовод, входни такси, обяд.

Мдина – полудневна /сутрин/ – руски или английски език

Пешеходна обиколка из Мдина – средновековен град, старата столица на Малта. Разходката през оградения със средновековна стена град, разположен в центъра на острова, включва посещение на катедралата и крепостта, от която се открива величествена гледка към острова; скалите Dingli; посещение на ботаническата градина Сан Антонио.
 Цена: Възрастен: 27.00 евро          Дете 2-12г.: 9.00 евро
Цената включва: Транспорт, местен екскурзовод
1.05.19 г. /сряда/
Закуска в хотела.
Възможност за допълнителни екскурзии
Специално за българската група:
1.Полудневна екскурзия до рибарскотоселище Марсашлок, храмовете Аджар Им и Синята пещера с екскурзовод на български език! (при записани минимум 12 туристи!)
Цена: Възрастен: 27.00 евро    Дете 2-12 години: 15.00 евро
Или

Трите града- полудневна /сутрин/ - руски или английски език(гарантирана в сборна група)

Вземане от хотела, трансфер до Виториоза, посещение на катедралата St Lawrence, музея на мореплаването, двореца на инквизитора отвън, гледка към Голямото пристанище от Сенглеа (един от Трите града).
Цена: Възрастен: 31.00 евро          Дете 2-12г.: 14.50 евро
* Цената включва: Транспорт, местен екскурзовод.

Круиз по Голямото пристанище - полудневна /следобед/ - руски или английски език(гарантирана в сборна група)

Вземане от хотела, круиз около естествените пристанища на Малта, пазаруване в търговския център на Слима, връщане в хотела.
 Цена:  Възрастен: 32.00евро          Дете 2-12г.: 12.50евро
*Цената включва: Транспорт, билети за пътуването по море.
 4.СИЦИЛИЯ – Поцало – в. Етна – Модика
Възрастен
- €


Дете
4 – 13г - €


Деца под
4г – €
139.00


107.00


11.00
 
Екскурзията е на английски език, при група над 15 души може да е на руски език. Информацията за това се получава предния ден в хотела.
ПРОМОЦИЯ СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ - 2-ма родители с 1 или 2 деца от 4-13 г. - децата заплащат по 33 евро  

СИЦИЛИЯ – Култура, История и гастрономически тур, Ното, Сиракуза и Марзамеми /Сряда и събота, при записани 15 туристи/

ВъзрастенДете
4 – 13 г.€


Деца под
4г – €
165.00


138.00


11.00
*В цената е включен обяд
ПРОМОЦИЯ СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ - 2-ма родители с 1 или 2 деца от 4-13 г. - децата заплащат по 71 евро  
2.05.19 г. /четвъртък/
Закуска в хотела.
Освобождаване на стаите до 11:00 ч. Свободно време.
трансфер  до  летището, отлитане за София в 22.30 ч. местно време, пристигане – 1.20 ч. българско време.    
ВАЖНО:ПРОГРАМАТА МОЖЕ ДА ПРЕТЪРПИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ПРОМЕНИ.
Условия за анулация и неустойки:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
До 60 дни преди датата на отпътуване – размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 дни до 21 дни преди датата на отпътуване - 60 % от общата сума
От 20 дни преди датата на отпътуване - 100 % от общата сума          
Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата
Часово време: България - 12ч., Малта - 11ч.
ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ВАЖНО!За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация  и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).
ЗАСТРАХОВКИ :
*Застрахователят, с който туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е „ Групама  Застраховане „ ЕАД , гр. София, бул „ Цариградско шосе „ №47 А, блок V, ет.3 и номерът на застрахователната полица е № 7500170000651/2017 с валидност до 31.12.2018 г.
* Медицинската застраховка е сключена в ЗК „УНИКА Живот” АД, България, 1612 София, ул. „Юнак” 11-13. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
*  Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на  „МОНДИАЛ АССИСТАНСЕ", по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
ТРAНСПОРТ: САМОЛЕТ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Wizz Air Hungary Ltd.
BUD International Airport Building 221
H-1185 Budapest
 
*****
ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: С един ваучер на човек, в двойна стая, при двойно настаняване, предплащате 160 лв. за: Самолетен билет София – Малта – София с авиокомпания WizzAirс включени лет. такси и малък ръчен багаж с размери 40 х 30 х 20 см, който се побира под предната седалка. 5 нощувки със закуски в хотел Сейнт Джорджи‘с Парк3* в Сейнт Джулианс или подобен Медицинска застраховка с Assistance с покритие 10 000 евро Водач от ПТМ Интернешънъл (при записани 15 туристи) Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията ДОПЛАЩАНИЯ: Трансфер от и до летището – 40.00 лв на човек в двете посоки Туристическа такса в размер на 0,50 евро на ден (заплаща се на рецепцията на хотела задължително) Чекиран багаж - до 10 кг – цена 44.00 лв. в посока Чекиран багаж – до 20кг /Ширина: 1,499м, височина: 1,194м; дължина: 1,715м/ –68.00 лв. в посока WizzPriority– качване с приоритет на борда, дава право на допълнителен ръчен багаж с размери 55 x 40 x 23 см – цена 33.00 лв в посока Избор на място в самолета - авиокомпанията не гарантира съседни места самолета, ако предварително не е заплатено за избор на място. Цена: 15.00 – 30.00 лв в посока, в зависимост от дестинацията, мястото в самолета и датата на закупуване Застраховка "Отмяна на пътуване" ВАЖНО! Цените на багажа подлежат на препотвърждение в момента на резервацията и са валидни, ако се заяви в момента на резервацията!

Вижте още подобни предложения

 Екскурзия до Малта. Самолетен билет от София + 4 нощувки на човек със закуски в хотел 3*!
Към офертата
добави в любими
повече за офертата
Към офертата

Екскурзия до Малта. Самолетен билет от София + 4 нощувки на човек със закуски в хотел 3*!

Дата: 03.05 - 16.09 + закуска

оферта от grupovo.bg

560лв
ТОП цена
специално предложение